Біля Бахмута загинув захисник зі Львівщини. Сьогодні з ним попрощаються

5948 0
Тіло Героя довго не могли знайти, а згодом проводили ДНК-експертизи для підтвердження особи.
фото умовне

фото умовне

Під час виконання бойових завдань з захисту України від ворога, загинув 31-річний дрогобичанин Андрій Шевченко. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради. 

Що відомо про Героя

З лютого 2023 року Андрій виконував бойові завдання з захисту України у складі ВЧ А-4010. Перебував на Бахмутському напрямку фронту. 13 березня 2023 року, захисник загинув, гідно виконуючи свій військовий обов’язок. З рідних у Героя залишились батько, мама, дружина, син, сестра та бабуся. З того часу тривали довгі пошуки тіла, а згодом – ДНК-експертизи для підтвердження особи загиблого.

Сьогодні, 6 грудня, траурний конвой з тілом загиблого Героя прибуде до Дрогобича Зустріч відбудеться на Перехресті Героїв – о 12:00. О 12:30 на площі Ринок проведуть загальноміське прощання, після чого о 13:00 в церкві Віри, Надії, Любові та Софії, що на вулиці Козловського в Дрогобичі, проведуть чин похорону. Поховають загиблого на Алеї слави.

Читайте також: На фронті загинув львівський студент з російським громадянством

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!