У Києві відновили рух транспорту на бульварі Шевченка в центрі міста

1062 0
Також сьогодні планують повністю відновити дорожнє покриття.
Фото: Кирило Тимошенко

Фото: Кирило Тимошенко

Зранку на бульварі Тараса Шевченка, де раніше внаслідок ракетного удару пошкодили дорожнє покриття, відновили рух транспорту. Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. 

«Бульвар Тараса Шевченка. Як і обіцяли, на ранок рух транспорту відновлено. За кілька годин плануємо повністю відновлене дорожнє покриття», − пояснив він.

Читайте також: У Києві запроваджують погодинні відключення електроенергії

Нагадаємо, 10 жовтня російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України, спрямувавши вогонь проти цивільного населення. Є руйнування об'єктів інфраструктури й жертви серед мирних жителів.

У Києві повідомили про прильоти в чотирьох районах столиці − Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Деснянському. За даними міської військовій адміністрації, внаслідок вчорашних обстрілів в столиці 6 людей загинули, 51 людина постраждала. Також пошкоджено понад 70 об’єктів. Мова про: житлові будинки (45), об’єкти критичної інфраструктури та ЖКГ (5), заклади освіти (6), заклади соціальної сфери (2), заклади культури (6), заклади охорони здоров’я (5), адмінбудівлі (2).

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!