У комунальних львівських автобусах порахують пасажирів

2463 0
Встановити відповідне обладнання мають до липня 2020 року.
Фото: Святослав Товстига

Фото: Святослав Товстига

Львівське комунальне «АТП-1» встановить у автобусах «МАЗ» та «Електрон» автоматичну систему підрахунку пасажирів. Відповідний тендер опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: На площі Двірцевій випробовують трамвай. Фото дня

Всього закуплять 14 комплектів та встановлять їх на всіх трьох вхідних дверях автобусів. Обладнання має фіксувати кількість пасажирів, які заходять у автобус, та облікувати їх кількість на вхід та вихід окремо. Дані на сервер мають передавати онлайн з частотою оновлення не більше двох хвилин. Обладнання має бути захищене від температурних та погодних умов.

Дані про маршрут, зупинки та кількість пасажирів у автобусів експортуватимуть як таблиці, де зазначатимуть, скільки пасажирів перевезли за місяць, зміну,. годину, хвилину та за рейс.

Гарантія на обладнання має становити два роки, а термін експлуатації – 7 років. Встановити його мають до липня 2020 року. Очікувана вартість обладнання становить понад 603 тис. грн. Додамо, що торік комунальний перевізник закупив 6 автоматизованих систем для підрахунку пасажиропотоку.

Читайте також: Автобус №52 у Львові курсуватиме до Рудного. Маршрут

Нагадаємо, що аналогічне обладнання закупить й ЛКП «Львівелектротранс» за 1,7 млн грн.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!