Політична реклама

У львівських маршрутках озвучуватимуть зупинки

1481 0
Маршрутки у Львові почнуть озвучувати. Вже до середини травня на всіх радіальних маршрутках водії мають оголошувати зупинки, як це відбувається в електротранспорті. Про це в ефірі ток-шоу «Відверта розмова», що на Телеканалі 24, повідомив начальник управління транспорту міста Микола Жук.


Щоправда, він додав, що озвучка буде тільки у нових великогабаритних автобусах. Тоді як у транспорті, який курсує містом уже багато років, це технічно неможливо - повідомляє Zaxid.net.

«На електротранспорті вже всі транспортні засоби обладнані засобами озвучення і усі зупинки озвучують. Що ж до автобусів, на частині таке обладнання вже встановлене, ще у деяких зараз його ремонтують. На одній із останніх зустрічей із перевізниками, ми повідомили їх про свою вимогу», - зазначив Микола Жук.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!