Політична реклама

У Львові через місяць визначать керуючу компанію для індустріального парку

1531 0
Львівська міська рада почала підготовку до конкурсу на вибір керуючої компанії для промислової зони.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.  

Як зазначив Сергій Кіраль, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій, конкурсна комісія у ЛМР на цьому тижні прийняла рішення про початок підготовки до торгів, на яких буде визначено компанію, котра управлятиме індустріальним парком у Рясне-2.

«Я презентував концепцію розвитку парку «Рясне-2» на засіданні міжвідомчої комісії при Мінекономрозвитку, і на останній сесії міськради була прийнята ухвала із врахуванням зауважень комісії. Отож ми починаємо готувати конкурсну документацію. Думаю, протягом місяця будемо готові до оголошення конкурсу і будемо очікувати пропозицій від компаній», - зазначив Сергій Краль.

Нагадаємо, індустріальний парк створять на території, розміром понад 23 га у промисловій зоні Рясне-2. За оптимістичного розвитку подій тут можна створити 12 тис. робочих місць. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!