У Львові досі не визначилися з муралом на Дорошенка

2447 0
Комісія відзначила кілька призерів, проте остаточний варіант поки що не затвердили.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

У Львові так і не обрали мурал, який має з’явитися над входом до ветеранської ресторації «Патріот». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один із учасників конкурсу Богдан Гдаль.

«Щойно оголосили про результати, і можна вже розкривати карти. Переможця не визначено», – написав він.

Читайте також: «Бруківка – це наша історична пам’ять». Фоторепортаж

Кілька робіт відзначили як найкращі та рекомендували їх замовнику. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла керівниця управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури Олександра Сладкова.

«Робіт достатньої якості для того, щоб бути намальованими в центрі міста, ми не побачили, тому дали два третіх місця та відзначили ще кілька учасників», – каже вона.

Третім місцем журі оцінило роботу «Птахи пам’яті» Кості Бєглова (студія «Shanka Design») та колаж Василя Сліпака від Сергія Радкевича та Дмитра Ткаченка.

Комісія також рекомендувала замовнику розглянути роботи Юрія Пітчука – зображення Василя Сліпака, та Дениса Метеліна – «Архангел».

За словами Олександри Сладкової, нині стіну повністю підготували до нанесення зображення. Із остаточним варіантом муралу мають визначитись навесні наступного року – журі досі відкрите до пропозицій.

Нагадаємо конкурс на кращий стінопис над ресторацією «Патріот», яка і виступила замовником зображення, оголосили ще наприкінці серпня. Відкрити новий мурал обіцяли до Дня захисника України, 14 жовтня. Переможець мав отримати 5 тисяч гривень та право реалізації свого проекту.

Вікторія Ейсмунт,

візуалізію надала Олександра Сладкова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!