Політична реклама

У Львові хочуть ввести штрафи за неправильне паркування

1759 2
Мер Львова Андрій Садовий хоче ввести штрафи за паркування в недозволеному місці.

За словами міського голови, Україна – єдина країна в Європі, де не передбачено таких штрафів. Про це він сказав під час однієї з панельних дискусій ІІ Всеукраїнського форуму місцевого самоврядування, пише ZAXID.NET.

"Якщо б людина знала, що її покарають, вона добре подумала б, перш ніж зробити. У нас на вулиці Валовій є паркінг, але він наполовину порожній. Для чого оплачувати 4 грн за годину паркінгу, якщо можна припаркуватися, де забажаєш і не отримати за це покарання?! Тому ми маємо такі наслідки", – повідомив Андрій Садовий.

Він також наголосив, що повинні працювати евакуатори, а ДАІ має бути в підпорядкуванні міста.


Читайте також:
28 Березня, 2014 18:58
777 Так-так, пане Садовий! Паркінгів нормальних не робить місто, а оті байки про порожній на половину паркінг на Валовій розповідайте дітям з міськради, будь-ласка. Частенько там паркуюся, і завжди все переповнене. А хочете щоб як в Європі було - зробіть нормальні паркінги (а не просто шлагбауми з паркоматами), де буде точна к-сть вільних місць, де буде місячний абонемент і т.п.
Хоча це не заперечує потреби карати порушників. Просто не стравлюйте водіїв і пішоходів, чим успішно і давно вже займається ЛМР!
28 Березня, 2014 15:01
Юрій А пану Садовому не здається що спеціально облаштованих парковочних місць (паркінгів) у Львові явно не достатньо? Можливо в цьому теж левова частка виникнення таких ситуацій ???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!