У Львові курсують 5 нових автобусів «Електрону»: уточнені маршрути

2561 0
Сьогодні, 27 липня, у Львові курсують п’ять нових «електронівських» автобусів. Їздять вони за маршрутом № 3А. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
Фото: Володимир Караїм

Фото: Володимир Караїм

До кінця тижня мають завершитися всі процедури, пов’язані з оформленням документів на транспортні засоби. Від початку серпня на маршрут виїдуть ще 5 додаткових автобусів– зазначив директор ЛК АПТП №1 Ярослав Іванець. Він додав, що, швидше за все, усі 10 автобусів курсуватимуть на міському маршруті № 3А. Раніше повідомляли, що нові автобуси їздитимуть за маршрутами №№ 3А, 4А та 16.

Читайте також: Як трамваї і тролейбуси від «Електрону» дисциплінують пасажирів у Львові?

Додамо, що автобуси «Електрону» повинні були перейти на баланс міста (згідно з договором, укладеним між концерном «Електрон» та АТП-1) ще до 31 травня. Виїхати ж на вулиці Львова ці автобуси мали ще на початку літа.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!