У Львові на Сихові кладуть асфальт: де перекрили рух. Схема

2731 1
Сьогодні, 8 грудня, на проспекті Червоної Калини на ділянці від вулиці Сихівської до вулиці Хоткевича влаштовуватимуть верхній шар асфальтного покриття. Відтак вказана ділянка проспекту Червоної Калини буде закрита для руху транспорту, – повідомили у прес-службі ЛМР.
фото: www.gazeta-misto.te.ua

фото: www.gazeta-misto.te.ua

Роботи триматимуть на правій смузі проспекту у напрямку до центру міста, на лівій смузі буде організовано реверсний рух, – йдеться у повідомленні. Ділянка дороги закрита для руху транспорту з 8:00 год. до 20:00 год.

Також сьогодні тролейбусний маршрут №25 не курсуватиме до Сихова.

Окрім того, у зв’язку з проведенням робіт з будівництва та заміни інженерних мереж на Сихові сьогодні також зміниться схема організації дорожнього руху на перехресті вул. Стуса – просп. Червоної Калини.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
8 Грудня, 2015 11:22
Alex G. Шановна редакція, можна викладати зображення "клікабельні", щоб на них можливо було щось роздивитись. Це ж не рекламний банер :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!