Політична реклама

У Львові навчатимуть волонтерів

1325 0
Упродовж двох місяців спеціалісти Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для забезпечення діяльності спеціалізованої служби «Школа волонтерів» ознайомлюють студентів та молодь з основними напрямками та завдання волонтерської діяльності.

Окрім того, 28 та 29 березня спільно з ГО «Львівський психоаналітичний інститут ментального здоров’я» буде проведено навчання за спеціальною програмою підготовки волонтерів для студентів ВНЗ та молоді, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Під час навчання кваліфіковані тренери проведуть лекцію про морально-етичні засади волонтерської діяльності, зустрічі із дійсними волонтерами, які мають значний досвід, тренінги щодо командотворення.

Після пройденого навчання волонтери впродовж року залучатимуться до всіх заходів Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а вкінці року підіб’ють підсумки та отримають сертифікати, окремі з них і подяки.

При Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже 7 років успішно діє Школа волонтерів, учасниками якої є студенти та молодь Львова. Волонтери беруть участь у громадському житті міста, залучаються до заходів та акцій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!