У Львові обговорили соціальну відповідальність бізнесу

1636 0
У чому полягає соціальна відповідальність бізнесу, - з’ясовували сьогодні, 22 травня, на Міжнародній конференції у Львові, яка зібрала у стінах мерії керівників бізнесу, громадські організації та представників органів влади. Практичним напрямком конференції стала Реабілітаційна програма для жертв АТО та членів їхніх родин та організація благодійної виставки, яка діятиме у приміщенні Львівської міської ради з 22 по 30 травня.
фото: tfi.spb, finance.bigmir.net, fond.lviv.ua

фото: tfi.spb, finance.bigmir.net, fond.lviv.ua

Захід мав на меті, насамперед, об’єднання керівників бізнесу, представників органів влади та контролю, громадських організацій та асоціацій, вітчизняних та іноземних експертів задля пошуку партнерів, обміну досвідом, напрацюваннями та перспективними задумами на майбутнє. Основний програмний напрямок Конференції – інтеграція бізнесу з суспільством, включення соціальних питань до бізнес-стратегій українських компаній.

Учасники конференції наголосили на важливості подібних заходів для бізнесу і не оминули актуальної для українців на сьогодні теми допомоги бійцям АТО.

Основним напрямком роботи Конференції став розгляд соціальної відповідальності бізнесу:

• в умовах зростання конкуренції й зниження довіри до бізнесу;

• в роботі з усіма групами суспільства (бізнес, ЗМІ, влада, населення, інвестори та ін.);

• у розвитку того середовища, в якому він працює;

• в роботі з представниками контролюючих органів;

• при передачі досвіду світових способів заохочення соціальної відповідальності бізнесу.

Підготувала Олександра Лейзем


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!