У Львові одужав ще один пацієнт із коронавірусом

4200 0
На Львівщині підтвердили 12 випадків захворювання на Covid-19.
Фото: Роман балук

Фото: Роман балук

58-річний львів’янин, який хворів на коронавірус, одужав. Про це повідомили у Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ.

Читайте також: Як у Львові тестують на коронавірус водіїв громадського транспорту. Відео

Зазначається, що чоловік повернувся з Німеччини. Наявність вірусу йому підтвердили 20 березня. Ознак захворювання у нього не було, при обстеженні у приватній лабораторії встановили позитивний результат, який підтвердили у лабораторії. При повторних дослідженнях матеріалу від хворого отримали два негативні результати: від 28 березня та 1 квітня.

Чоловік – медик, перебував у ізоляції, сам прийшов у інфекційну лікарню з результатами аналізів на коронавірус. Він не мав клінічних ознак хвороби.

Читайте також: Як я потрапила у львівську інфекційну лікарню з підозрою на коронавірус

Нагадаємо, днями від коронавірусу одужала 50-річна львів’янка, що повернулася з Австрії. Загалом на Львівщині підтвердили 12 випадків захворювання на Covid-19.

За останніми офіційними даними МОЗ, коронавірусом в Україні заразилися 804 людини, з них 20 померли, а 13 одужали.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!