У Львові оновили правила поводження з домашніми тваринами

4621 0
Власники мають прибирати за собаками та подбати про електронну ідентифікацію улюбленців.
Фото: Анастасія Мигидюк

Фото: Анастасія Мигидюк

Депутати міськради Львова, сьогодні, 23 січня, внесли зміни до ухвали про правила утримання та поводження з домашніми тваринами. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

У новій редакції ухвали зазначається, що електронні транспондери для ідентифікації домашніх тварин стають обов’язковими. Також обов’язковим є прибирання власниками за тваринами на прогулянках.

Читайте також: П'ятеро песиків у Львові шукають нові домівки

Окрім того, ухвалою оновили перелік місць для вигулу собак. Із переліком вигульних, тренувально-вигульних майданчиків та прогулянкових маршрутів для прогулянок із собаками можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, раніше депутати ЛМР затвердили Програму створення інфраструктури для належного вигулу собак у Львові на 2019-2023 роки, що спрямована на облаштування належно оснащених відокремлених майданчиків для вигулу собак, а також облаштування належно оснащених прогулянкових маршрутів у парках, скверах, інших зелених зонах міста й у кварталах зі щільною забудовою.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!