У Львові перевіряють будівництво ТЦ «Антей», який належить дружині Козловського

15521 0
В будівлі почали ремонтні роботи, однак відсутній паспорт будівництва.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У Львові у торговому центрі «Антей», що на Джерельній 28в, почали ремонтні роботи без паспорту будівництва. Галицька райадміністрація звернулася до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові з проханням перевірити документи на будівництво. Про це  Tvoemisto.tv повідомив начальник Інспекції ДАБК у Львові Тарас Павлишин. 

Читайте також: Фірма Козловського звела приватний пологовий на Раппопорта. Чи є тут відхилення від проєкту

«До нас надійшло звернення від Галицької райадміністрації про те, що на території торгового центру ведуться якісь роботи і відсутній паспорт будівництва, тому просять перевірити», – сказав Тарас Павлишин. 

За його словами, перевірка триватиме упродовж 10 робочих днів. 

«Ми чекаємо, щоб нас запросили до об’єкту будівництва й надали всі документи», – додав Тарас Павлишин. 

Власником торгового центру «Антей» є ТЗоВ «Джерельна». За даними YouControl, вона належить Юлії Козловській (Думанській), яка є дружиною депутата Львівської облради і бізнесмена Григорія Козловського. 

Читайте також: Статки Григорія Козловського. Скільки заробляє і чим володіє львівський депутат

Нагадаємо, що ТзОВ «Джерельна» отримало дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул.Джерельній, 28в у березні минулого року. Пізніше проєкт землеустрою затвердили

Додамо, що Юлія Козловська з 2020 року володіє 100% від капіталу ТзОВ АІС-1, ТзОВ АІС-2, ТзОВ АІС-3, ТзОВ АІС-4, ТзОВ АІС-5, а також 100% від капіталу ТзОВ «Лемберг Медікал Центр», 33,9% від капіталу ТзОВ «Холдинг Гранд Готель»

Софія Шавранська

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!