У Львові запрацював Центр обслуговування пасажирів

4611 0
Документи прийматимуть з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00 год, та у п'ятницю з 9:00 до 16:45 год.
Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Від сьогодні, 20 жовтня, у Львові запрацював Центр обслуговування пасажирів, що на вул. Горбачевського, 10, де пільгові категорії можуть подати документи на виготовлення пільгової транспортної картки, йдеться на сторінці Електронний квиток ЛеоКарт. 

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

Документи від сьогодні приймають 11 адміністраторів ЛКП «Львівавтодор». Загалом адміністратори працюватимуть у звичному режимі з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00 год, та у п'ятницю з 9:00 до 16:45 год.

Для попереднього запису в чергу необхідно зателефонувати на номер гарячої лінії – 0 800 303 007.

Зі собою варто мати такі документи:

  • паспорт громадянина або ID-картку
  • РНОКПП (картка платника податків)
  • посвідчення пільговика
  • одне кольорове фото 3х4

Всі документи необхідно мати в оригіналах, копії робити не потрібно.

Читайте також: Львів потребує радикальних підходів. Юліан Чаплінський про розвиток міста

Нагадаємо, що з січня наступного року у Львові має запрацювати нова, електронна система розрахунку за проїзд у громадському транспорті міста.

Оплатити за проїзд можна буде кількома способами: банківською карткою (через Apple Watch, чи через мобільний телефон через NFС, чи PayPass); карткою Леосіті (буде три типи карток – неперсоналізована, персоналізована та персоналізована для пільговиків, яка зберігатиме інформацію про пільгу); з допомогою мобільної аплікації, яка генеруватиме QR-код; заплатити готівкою водієві (водій матиме принтер, аби видрукувати квиток, компостувати його не потрібно). При оплаті готівкою квиток буде дорожчим, ніж якщо ви оплачуєте іншим способом. Також буде можливість придбати абонемент, ймовірно, на 360, 180 днів, 90 днів. 

Щоби оформити картку пільговикам потрібно буде записатись в електронну чергу в один із територіальних підрозділів ЦНАП або подати документи онлайн через особистий кабінет мешканцяДетальніше про е-квиток у Львові читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!