У Львові покажуть особисті історії Революції Гідності

2049 0
Виставка працюватиме протягом 12-15 грудня в музеї «Територія Терору», надалі – щочетверга і щоп’ятниці з 10.00 до 18.00 до 14 лютого.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Сьогодні, 12 грудня, о 16.30 у музеї «Територія Терору» відбудеться відкриття виставки «Особисті історії Революції Гідності», яка презентує ключові події перебігу Революції гідності крізь призму індивідуального досвіду її учасників та свідків. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Протягом листопада музей «Територія Терору» проводив збір світлин та артефактів, пов’язаних з Євромайданом. За цей час в музей надійшло понад тисячу фотографій від 35 авторів з різних куточків країни.

«Також до формування виставки долучилось Студентське Братство Львівщини та Національний меморіальний комплекс героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності з Києва», — розповідають організатори.

На основі отриманого авторського матеріалу співробітники музею «Територія Терору» працювали з переломними моментами Майдану, сюжетами та особистими історіями, які і складуть основу майбутньої експозиції.

«Виставка презентує ключові події перебігу Революції гідності крізь призму індивідуального досвіду її учасників та свідків. Ця виставка апелює до розуміння цінності життя людини, прав та обов’язків, свободи та відповідальності громадянина через переосмислення насильства, застосованого проти мирних демонстрантів», — розповідає директор Меморіального музею «Територія Терору» Ольга Гончар.

Виставка працюватиме протягом 12-15 грудня в музеї «Територія Терору» на просп. В'ячеслава Чорновола, 45. Надалі – щочетверга і щоп’ятниці з 10.00 до 18.00 до 14 лютого. Вхід вільний.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!