Політична реклама

У Львові презентуватимуть можливості для ІТ-спеціалістів

1471 0
17-18 вересня відбудеться конференція проекту «Формування мережі обміну інформацією про науково-освітні програми Європейського Союзу», а також Lviv Mobile Development Day. Крім того, триває прийом заявок на участь у новому сезоні Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив-2012».

Ці заходи - можливість для львівських підприємств-інноваторів дізнатися про програми, гранди, фонди, доступ до них.  Також дасть змогу знайти партнерство, яке допоможе наблизитися до розвитку своєї ідеї, в подальшому її реалізації. Про це повідомляє прес-центр міської ради.

17-18 вересня 2012 року у Львові відбудеться заключна конференція проекту «Формування мережі обміну інформацією про науково-освітні програми Європейського Союзу» під назвою «Чи стане Україна частиною Європейського дослідницького простору?». Конференція проходитиме у приміщенні Ратуші: 1-й день - кабінет 202, 2-й день – кабінет 230 (пл. Ринок, 1).

Триває прийом заявок на участь у новому сезоні Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив - 2012». Інноваційні проекти приймаються з 15 серпня до 28 жовтня на сайті конкурсу. Кращі проекти будуть представлені венчурним інвесторам України та США, а переможець отримає можливість розвитку свого проекту в бізнес-інкубаторі «Happy Farm».

Презентація конкурсу «Інноваційний прорив» у Львові проходитиме 19 вересня в ЛНУ ім. І. Франка (головний корпус, 439 аудиторія) та в НУ «Львівська політехніка» (4-й корпус, 209 аудиторія).

Крім того, 22 вересня 2012 року вже втретє відбудеться Lviv Mobile Development Day (приміщення УКУ, вул. Хуторівка, 35а). Цього разу конференція буде складатись з 3 секцій та збере мобільних розробників, стартапщиків та інноваторів від бізнесу. Цілями заходу є: розповісти про останні технології в розробці під Android та iOS, поділитись працюючими секретами просування в AppStore та Google Play, познайомити мобільних розробників з власниками успішних мобільних додатків, сприяти генерації нових ідей та появі нових команд розробників. Для реєстрації у конференції слід писати за електронною адресою: [email protected].

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!