У Львові нетверезий водій навмисне збив патрульного

2028 0
Зловмисника затримали, кількість алкоголю в його крові у 7 разів перевищувала норму.
фото: mk.depo.ua

фото: mk.depo.ua

Патрульна поліція Львова затримала чоловіка, який у ніч на 16 грудня тікав від них автівкою і навмисно збив поліцейського. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області. Інцидент трапився на вулиці Личаківській.

«Екіпаж патрульних помітив автомобіль ВАЗ, що рухався без ввімкнених фар. Вимогу патрульних про зупинку чоловік проігнорував та почав втікати вулицею Тракт Глинянський, повернув до лісосмуги. За деякий час патрульні втратили автомобіль з поля зору, проте невдовзі виявили його припаркованим. Оскільки водій створював під час втечі загрозу оточуючим та не виконував законні вказівки офіцерів, поліція вирішила затримати його. Коли інспектор підійшов до автомобіля, водій різко натиснув на газ та протягнув поліцейського по землі. Патрульний отримав забій м’яких тканин правої кисті та потиличної ділянки», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Які автомобілі українці купували в листопаді. Перелік

Чоловік продовжив втечу, але заїхав у глухий кут, де його і затримали. У крові затриманого було 1,46 проміле алкоголю, що у 7 разів більше допустимої норми.

Нагадаємо, в Україні зросли штрафи за порушення правил дорожнього руху та паркування.

Нагадаємо, на Львівщині триває кампанія #Безпечні дороги, спрямована на безпеку дорожнього руху, яку розпочав наприкінці минулого року медіа-хаб «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною Поліцією Львівщини та Львівською міською радою. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії – Радіо «Львівська Хвиля» було проведено цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними  статистики суттєво скоротилася  кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа прийняли рішення про розширення кампанії #Безпечні дороги на Львівську область. «За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» - говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!