У Львові розкажуть, як Україні потрапити з третього світу в перший

1876 0
В межах підготовки до Київського міжнародного економічного форуму 19 серпня у Львові відбудеться круглий стіл "Україна: з третього світу в перший. Інструменти досягнення".

Серед спікерів – координатор "Реанімаційного пакету реформ" Ганна Гопко, керівник НП "Технополіс" та "Індустріальні парки", член Клубу "Коло", координатор групи "Промполітика" РПР Віктор Кривенко, керівник "G20 Fundation" Віктор Філіпенко, експерт РПР, група "Публічні фінанси" Віктор Мазярчук.

Вони обговорять сьогодення України, точки зростання і виграшну стратегію у глобальній конкуренції, партнерство бізнесу та влади.

Мета заходу – консолідація однодумців – економічних патріотів з влади, бізнесу та експертного середовища для розробки та спільного втілення стратегії економічного розвитку.

Де: Львів, вул.Театральна,16, готель "Леополіс";

Коли: початок о 16:00;

Tvoemisto.tv транслюватиме круглий стіл у прямому ефірі. Всі охочі можуть слідкувати за дискусією з 16:00 на сторінці http://tvoemisto.tv/on-line/. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!