Політична реклама

У Львові у День закоханих проведуть благодійний бал

1298 0
14 лютого у Будинку вчених (вул. Листопадового Чину, 6) проведуть Благодійний бал любові та аукціон.

Зібрані кошти використають для придбання обладнання у Львівську комунальну міську дитячу клінічну лікарню, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Бали завжди уособлювали найшляхетнішу традицію – благодійність. Кошти, отримані з благодійної програми балу та  аукціону, підуть на придбання обладнання в Комунальну міську дитячу клінічну лікарню м. Львова, а саме:

аналізатора мікропланшетного GBG ChroMate 4300 та автоматичного промивача планшетів StatFax 2600, які є дуже потрібними для лікарні та дадуть змогу вчасно діагностувати різноманітні захворювання, оскільки на сьогоднішній день імунологічні дослідження є одними з найбільш інформативних із сучасних методів діагностики», - зазначили організатори заходу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!