У Львові у Шевченківському гаю збиратимуть гроші на допомогу побитому музейнику

3853 0
Львів’яни можуть долучитись до акції в неділю, 12 травня.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У неділю, 12 травня, у Львові в Шевченківському гаю відбудеться благодійна акція зі збору коштів на допомогу музейнику з Чорнобиля Сергію Волохатюку. Про це ідеться на Facebook-сторінці гаю.

Читайте також: Львів'ян запрошують на День матері у Шевченківський гай

У садибі із села Либохори, де працює майстер-соломкар, і на Козацькій слободі продаватимуть пряники, кошти від продажу яких підуть на допомогу Сергієві Волохатюку.

«На нього вчинено жорстокий злочинний напад. Це сталося увечері на Великдень у Чорнобилі, де він доглядав музейні фонди. Зараз він госпіталізований в Інститут нейрохірургії Києва і потребує серйозної операції (діагноз: уламковий перелом хребців С1, С2, багатоуламковий компресійний перелом хребця Th5, забій головного мозку, рвана рана лоба, тріщини в ребрах)», – ідеться в повідомленні.

Пряники виготовила і продаватиме волонтерка Ольга Василенька. Також до збору коштів можна долучитися переказом грошей на картку Приватбанку №5167 9856 9033 2929 (Сергій Волохатюк).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!