У Львові в їдальні Академії друкарства обвалилася стеля. Відео

5041 0
У вівторок, 20 жовтня, у Львові в навчальному корпусі № 2 Української академії друкарства обвалилася стеля у приміщенні їдальні. Під час обвалу там обідали студенти.
фото: varianty.net

фото: varianty.net

20 жовтня студенти Академії зняли на відео обвал стелі в їдальні. Посипалась штукатурка з невеликої тріщини, яка утворилась раніше. Ніхто з присутніх не постраждав.Відео обвалу стелі можна переглянути за посиланням.

У коментарі проектор з науково-педагогічної роботи Ярослав Угрин розповів: «Будівля корпусу №2, що на вул. Підвальній 17, побудована за часів Австро-Угорщини. Поряд з нею їздить трамвай, і поки не зробили колію трамваю «безшумною», в споруді відчувались сильні вібрації. До того ж перекриття над їдальнею дерев'яне, на нього потрапляла вода, пошкодились дошки. Наскільки мені відомо, то сьогодні завершують роботу по ліквідації наслідків обвалу».

Читайте такоє: У Львові після відкриття торгового центру обвалилася стіна

Джерело: varianty.net.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!