У Львові відбудеться благодійний напівмарафон. Як взяти участь

571 0
Для реєстрації вже доступні всі дистанції.
Фото: Нова пошта

Фото: Нова пошта

У вихідні, 11 та 12 травня, у Львові відбудеться благодійний напівмарафон Нової пошти «Не зупиняйся!». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Організатори ставлять за мету напівмарафону показати національну єдність і підтримати людей, які не зупиняються в боротьбі за свободу та майбутнє. 

Для реєстрації вже доступні всі дистанції. Відбудуться вони у такі дати:

  • 11 травня – забіги для дітей віком до 12 років на 100 м та 500 м. Для дітей участь безкоштовна, але попередня реєстрація – обов’язкова. Організатори підготували неймовірні подарунки кожному учаснику цих дистанцій: стартовий номер та кріплення для нього, страхування на час забігу та подарунок від «Tas Life», гід учасника, медаль фінішера, памʼятні фото, книжку від Нової пошти, рюкзак, стікерпак від «Інші. Українське кафе», корисні солодощі від «Verde», водичку «Моршинська», морозиво «Три ведмеді» на фініші

  • 12 травня – забіги для дітей і дорослих на 21 км, 10 км, 5 км, командні 5 км, 1 км.

Зареєструватись на забіг можна тут.

Читайте також: У Львові відбувся благодійний забіг. Фото 

100% від усіх стартових внесків організатори перерахують тим, хто потребує фізичної реабілітації та адаптації у центрі UNBROKEN (НЕЗЛАМНІ).

Також організатори запрошують військовослужбовців, учасників бойових дій та медиків долучитись до заходу, адже реєстрація для них безкоштовна. Отримати промокод на безкоштовну участь можна, написавши у соціальні мережі.

Нагадаємо, що нещодавно у Львові відбувся забіг пам'яті бігунів, які віддали своє життя за Україну. Серед них Володимир Фіалка, який був членом львівського бігового клубу «Шипшина». Зокрема, забіг буде в честь Назара Чигіня, Юрія Мочульського, Тараса Сивенького та Романа Кравця. Усі вони загинули на війні з росією. 
 

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!