Політична реклама

У Львові відбудеться фестиваль студентської фотографії "Спалах"

1443 0
На аматорів та професіоналів фотосправи чекає другий щорічний фестиваль студентської фотографії «Спалах». Вже традиційно захід відбудеться на теренах одного з найстаріших вишів України – Львівської Політехніки.

Фестиваль стартує 5 грудня, інформує прес-служба Львівської міськради. Зараз триває реєстрація учасників та прийом конкурсних робіт. 

Участь у фестивалі можуть брати професійні фотографи та фотолюбителів з усіх регіонів України. Єдина умова – учасник обов’язково повинен бути студентом вишу.  

 «Ми працюємо над великим студентським фестивалем, максимально відкритим для громадськості. Це не комерційний проект. Наша основна мета – якомога ширше популяризувати фотографію як мистецтво», - розповідає Олександр Лопушанський, організатор Всеукраїнського фестивалю студентської фотографії «Спалах» у Львові.

Реєстрація учасників триватиме до 30 листопада. До конкурсу приймають роботи у чотирьох жанрах: архітектура, люди, пейзаж, репортаж. Кожен учасник може подати не більше 3 фото. 

Цього року у журі фестивалю компетентні і досвідчені професіонали: член спілки UAPF Ярослав Мончак, відома режисерка Люба Сорокіна та фотокореспондент Віталій Грабар. 

Детальніше ознайомитися з умовами участі у фестивалі та заповнити аплікаційну форму потрібно на сайті www.spalahfest.com


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!