У Львові стартує весняний діловий форум. Де подивитись

1632 0
Для підприємців форум – можливість обмінятися досвідом із лідерами ринків, отримати практичні рекомендації для майбутньої роботи.

11 та 12 квітня у Львові відбудеться Весняний діловий форум, який щороку збирає бізнесменів, аби вивчити приклади успішних проектів, які реалізували в Україні та за кордоном. Для підприємців форум – можливість обмінятися досвідом із лідерами ринків, отримати практичні рекомендації, щоб уникнути ризиків та помилок на шляху реалізації власних проектів.

Читайте також: Місце зустрічі для дуже сміливих. Про що говорили на Весняному діловому форумі

Tvoemisto.tv транслюватиме панель експертних поглядів на економіку в середньостроковій перспективі, яку модеруватиме керуючий партнер ТОВ «Юридична компанія "Ейч.Ді.Партнерз"» Володимир Глащенков та обговорення концепція Green city ЄБРР на прикладі Львова. Серед спікерів – головна економістка Dragon Capital Олена Білан, Марк Магалецький із Європейського банку реконструкції та інвестицій, голова правління ПАТ «Кредобанк» Ґжеґож Шатковскі, партнер Horizon Capital Костянтин Магалецький та Актон Усов із ЄБРР 

Переглянути онлайн-трансляцію виступів спікерів можна на сайті та Facebook-сторінці Tvoemisto.tv із 10:25 до 12:30.

Цього року Весняний діловий форум відбудеться у комплексі Park. Art of Rest, що розташований на вул. Вітовського, 43а (на початку Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького). Переглянути детальну програму форуму можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!