Сергій Жадан у Львові говоритиме про цінності та відповідальність. Де подивитись

2270 0
Tvoemisto.tv транслюватиме подію онлайн.
фото: Karabas

фото: Karabas

Сьогодні, 21 вересня, в рамках Відкритого пластового освітнього форуму у Львівському музеї історії та релігії відбудеться зустріч з письменником Сергієм Жаданом.

«Будемо дискутувати про цінності та відповідальність, про молодь, волонтерство, а також про суспільну роль кожного з нас у змінах, що творять державу. Мабуть, не обійдеться без кількох хвилин поезії», – зазначають організатори.

Зустріч розпочнеться о 19:00 у музеї історії релігії, вул. Музейна, 1 (поряд з Домініканським собором). Вхід вільний, за умови попередньої реєстрації.

Читайте також: Жадан у Рясному: про війну, кохання та віру. Фото. Відео

Tvoemisto.tv також транслюватиме зустріч онлайн. Переглянути відео можна буде на сайтіFacebook-сторінці та YouTube-каналі Tvoemisto.tv. Старт трансляції приблизно об 19:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!