У Львові відбудуться ще одні навчання «ProZorro» для підприємців

1986 0
8 лютого у Львові відбудуться ще одні навчання, під час яких підприємці отримають покрокову інструкцію – як працювати у системі електронних закупівель «ProZorro».
Фото: voladm.gov.ua

Фото: voladm.gov.ua

Як повідомила в.о. начальника управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик, у перших навчання, які відбулись 25 січня у великій сесійній залі ЛМР, не змогли взяти участь усі охочі. Причиною цього стало те, що було подано близько 250 заяв, в той час як зал міг вмістити лише 160 учасників.

Для участі у навчаннях необхідно попередньо зареєструватись за телефоном (032) 254-60-31, або ж заповнити реєстраційну форму за цим посиланням.

За словами Вікторії Довжик, Львів одним із перших в Україні впроваджує систему «ProZorro», яка стане обов’язковою для усіх з 1 серпня 2016 року.

Вікторія Довжик також назвала 5 переваг, які отримають львівські підприємці завдяки роботі у системі електронних закупівель «ProZorro»:

  1. Вихід на всеукраїнських ринок державних закупівель, річний обсяг якого близько 250 мільярдів гривень.
  2. Простий доступ до держзакупівель: реєстрація участі у торгах онлайн без надання пакету документів. Це економія часу та коштів для кожного підприємця.
  3. Дослідження ринку, вивчення конкурентів.
  4. Безкоштовна реклама: пропозицію постачальника бачать усі замовники, зареєстровані у «ProZorro».
  5. Відсутність корупційних схем, рівні умови участі для усіх постачальників.

Нагадаємо, згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради, усі комунальні установи та підприємства, виконавчі органи, заклади освіти, культури Львова здійснюють дотендерні закупівлі на суму від 50 до 200 тисяч грн. через електронну систему «ProZorro».

За даними прес-служби «Об'єднання «Самопоміч» Львів

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!