На площі Липневій у Львові встановили нові дорожні знаки. Що з цим не так

3489 0
Фірма, яка обслуговує паркувальний майданчик, має перемалювати розмітку та змінити дорожні знаки.
фото: гаряча лінія міста львова

фото: гаряча лінія міста львова

У Львові встановили нові дорожні знаки на площі Липневій, поблизу Привокзального ринку. Про це на сторінці Гарячої лінії Львова повідомив Олексій Вальков.

Читайте також: У Львові змінять дорожні знаки для паркування батьків із дітьми

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, знаки встановили з порушенням й вони не відповідають затвердженій схемі.

«Раніше провели конкурс на облаштування парковки на пл. Липневій. Компанія "Лео-Інвест", яка отримала право там працювати, розробила схему руху, погодила її з поліцією. А днями знаки встановили. Натомість, як потім виявили в Франківській районній адміністрації, знаки і розмітку зробили не так, як вимагала схема, – каже він.

Тож при управління транспорту створили комісію, яка вже виїжджала на площу. Компанія отримала припис і має переробити розмітку та встановити правильні знаки.

Читайте також: На невеликих вулицях Львова пропонують обмежувати швидкість руху

Додамо, що ще у 2012 році з площі Липневої у Львові прибрали стихійний ринок та облаштували парковку.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!