У Львові заборонили будівництво двох багатоповерхівок

4955 0
Департамент Держархбудінспекції у Львівській області зупинив виконання будівельних робіт з будівництва двох багатоквартирних будинків. Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.
фото: news.vashmagazin.ua

фото: news.vashmagazin.ua

Зупинили будівництво двох багатоквартирних будинків кварталу забудови «ВЕСЕЛКА», за адресою: Львів, вул. Залізнична, 7.

«У ході позапланової перевірки об’єкту виявлено, що підрядна організація  розпочала будівельні роботи  з будівництва будинків №3 і №5 по генплану без права на виконання будівельних робіт та без належним чином затвердженої проектно-кошторисної документації. Також встановлено, що на будівництво будинків №1 та №2 по генплану проектна документація розроблена з порушенням вимог державних будівельних норм. Це стало підставою зупинення будівництва двох багатоквартирних будинків та видання приписів про усунення порушень», – йдеться у повідомленні від прес-служби ДАБІ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!