У Львові знову пошкодили приміщення Альфа-Банку. Фото. Доповнено

1561 3
Невідомі розбили вікно вхідних дверей та розмалювали фарбою стіну.
Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Сьогодні вночі близько 4:00 невідомі пошкодили приміщення «Альфа-банку» на вулиці Личаківській, 130 у Львові. Про це на своїй сторінці у Fаcebook написав депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

В ГУ Нацполіції у Львівській області повідомили, що встановлюють особи зловмисників та вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Зокрема зловмисники розбили вікно вхідних дверей та розмалювали фарбою стіну при вході в банк. Додамо, що 28 листопада невідомі підпалили у Львові два відділення «Альфа-банку».

Згідно з даними системи Youcontrol, кінцевим бенефіціарним власником банку є громадянин Ізраїлю Михайло Фрідман. До 2018 року «Альфа-банк» був одним із основних спонсорів Alfa Jazz Fest у Львові.

Фото Ігоря Зінкевича / Facebook


Читайте також:
10 Грудня, 2018 12:57
666 до "олександри" .. ... ви можете надати своє(правильне) написання ? ... якщо ні , то чого обізвалися ? ... я не санта-клаус і роздаю отой пипифакс , а шпальти інтернетресурсів -- громадська трибуна , а не громадська вбиральня ...
10 Грудня, 2018 11:49
Олександра Зразу видно, звідки роги ростуть - львівяни не кажуть "зі ЛьвовУ"
10 Грудня, 2018 10:23
666 ... ( .." славних прадідів великих правнукі погані.." ) це отак ви наслідуюте аттентат на пошту в Грудку Ягеллонівському ? ... не можете пер.діти -- не мучайте с.раку ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!