У одній зі шкіл Львова перевіряють випадок отруєння

2366 0
Харчоблок школи №98, що на вулиці Трильовського, 12, тимчасово закрили на обстеження.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

За інформацією управління освіти ЛМР, у школі №98 зафіксовано випадок ймовірного харчового отруєння. До лікарні звернулись двоє дівчат, яких після огляду з діагнозом «гостра кишкова інфекція» відпустили додому, одну дівчину госпіталізовали.

Читайте також: Як не захворіти на сальмонельоз. Шість порад

Управління освіти викликало для взяття пояснень керівництво підприємства, яке забезпечує продуктами харчування школу №98. Обставини події з’ясовуються. «Створено робочу комісію, є доручення керівнику освіти Сихівського району припинити діяльність харчоблоку у школі №98 на час розслідування, також харчоблок повинні опечатати та запросити працівників санітарно-епідемологічної служби, щоб вони відібрали зразки усіх продуктів для проведення необхідних досліджень. Лише після перевірки продуктів зможемо щось конкретно стверджувати», – повідомили в управлінні освіти ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!