Політична реклама

У центрі Львові стане важче паркуватися

1374 0
В центрі міста побільшало стовпців для обмеження паркування на тротуарах.

Як поінформували в Галицькій районній адміністрації, на території району встановили 10 стовпців нового зразка, щоб унеможливити паркування транспорту на тротуарах, інформує прес-служба Львівської мерії.

Зокрема, вони з’явились на вул. Дорошенка, неподалік від пам’ятника М. Шашкевичу, а також на просп. Свободи біля готелю «Жорж».

«Це металеві стовпці, трошки більших діаметру і висоти, ніж звичайні. Чавунні ж плануємо почати встановлювати вже за місяць», – повідомив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків.

Нагадаємо, 27 грудня 2013 року виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення «Про затвердження ескізів типового вигляду стовпців для обмеження паркування транспорту на тротуарах у м. Львові». За цим рішенням типовими є металеві стовпці, висотою 90 см, та чавунні, висотою 100 або 130 см.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!