У вересні Львів може отимати перші нові автобуси МАЗ та Електрон

2767 0
До кінця року місто має придбати всі нові 150 автобусів.
Фото: hi-news.pp.ua

Фото: hi-news.pp.ua

У другій половині вересня львівський комунальний перевізник АТП-1 планує отримати першу партію 12-метрових автобусів МАЗ та «Електрон». Про це на засіданні інженерної депутатської комісії ЛМР повідомив директор АТП-1 Орест Хамула, пише Zaxid.net.

Читайте також: Львівські депутати підтримали петицію про відмову від маршруток

«Наприкінці вересня чекаємо першу партію автобусів. До кінця року мають поставити всі автобуси», — сказав Орест Хамула.

Спершу для АТП-1 мають придбати приблизно 10 МАЗів та 10 Електронів. Нові 150 автобусів розмістять на вул. Авіаційній, де нині розташована база АТП-1. Нову ж стоянку на вул. Вернадського, дозвіл на яку днями затвердили на пленарному засіданні ЛМР, використовуватимуть для відстою автобусів, що курсують на вул. Стрийській та на Сихів. Крім цього, тут розмістять 100 автобусів, які планують закупити у 2019 році за кошти ЄІБ.

Читайте також: Чому досі не оголосили конкурс перевізників у Львові

Нагадаємо, до кінця цього року Львів закупить 150 автобусів, із яких 100 у білоруського виробника МАЗ та 50 у львівського ТОВ СП «Електротранс».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!