У Винниках відремонтують дві дороги: коли і які саме. Карта

2377 0
Виконавчий комітет Винниківської міської ради замовив роботи з реконструкції двох міських вулиць у ТДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65» загальною вартістю 5,14 млн грн. Інформація про це є у Віснику державних закупівель, – пише ресурс «Наші Гроші. Львів».
Фото: varianty.net, volynpost.com, zolochiv.net

Фото: varianty.net, volynpost.com, zolochiv.net

Підрядник зобов’язався відремонтувати вулиці Сухомлинського та Ціолковського до кінця 2015 року. Згідно з документацією конкурсних торгів, реконструкція вулиці Сухомлинського включає облаштування основного проїзду, проведення земляних робіт, перевлаштування існуючого тротуару, встановлення дорожніх знаків. Окрім того, виконавець улаштує подвір’я бібліотеки, бойлерної та шкільний плац. Це буде коштувати 3,07 млн грн.

Читайте також: Коли у Львові завершать ремонт на вулиці Демнянській

Щодо капітального ремонту дороги по вулиці Ціолковського, то роботи передбачають підготовчий етап, улаштування проїзної частини, тротуарів та дорожніх знаків. Вартість робіт – 2,07 млн грн.

Ремонт двох вулиць у Винниках (вул. Сухомлинського – зліва та вул. Ціолковського – справа) коштуватимуть бюджету міста 5,14 млн грн

Джерело: Наші гроші. Львів

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!