Українських школярів запрошують на останній дзвоник онлайн. Як доєднатись

2879 0
Онлайн-свято останнього дзвоника розпочнеться завтра, о 10.00 год.
Фото: academyua.com

Фото: academyua.com

Завтра, 27 травня, о 10.00 год. для українських школярів по всій країні та за кордоном пролунає Всеукраїнський дзвоник онлайн, повідомляє Освіторія.

Читайте також: Понад 40 тисяч учнів із Львівщини через війну переїхали за кордон

На віртуальних гостей чекають півтори години спілкування, цікавих історій, привітань від однолітків, вчителів, волонтерів та лідерів думок, хітова Всеукраїнська руханка та зіркові співи.

«Свято обʼєднає учнів та вчителів усієї країни, зробить останній день навчального року традиційно святковим та підіб’є підсумок Всеукраїнського розкладу онлайн, за яким навчались діти останні 3 місяці», – йдеться у повідомленні.

Трансляція останнього дзвоника відбудеться 27 травня о 10:00 на:

 

Читайте також: Яким буде завершення навчального року у школах Львова та області

Після свята учні розійдуться по віртуальних класах Всеукраїнського розкладу онлайн і зможуть подякувати педагогам за навчання та підтримку.

Нагадаємо, що навчальний рік 2021/2022 у школярів Львова та області завершиться по-різному. В одних учнів це буде звично наприкінці травня, проте в інших – у середині червня. Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України, школам в умовах війни рекомендують самостійно визначити дату завершення. Повний графік з завершенням навчального року 2021/2022 у школах Львова, доступний за посиланням. А огляд навчальних закладів, куди діти можуть вступати після 4 класів, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!