Українці підтримали петицію про легалізацію одностатевих шлюбів. Тепер її має розглянути президент

1378 0
За трохи більше, ніж місяць петиція назбирала понад 26 тисяч голосів.

Петиція про легалізацію одностатевих шлюбів в Україні набрала більше 25 тисяч голосів, які необхідні для розгляду. Станом на вечір 9 липня документ підписало понад 26 тисяч українців. Тепер його має розглянути президент Володимир Зеленський.

Петицію створили на сайті президента 3 червня, а її авторкою виступила Анастасія Совенко.

«У цей час кожен день може бути останнім. Хай люди однієї статі отримають можливість створити сім'ю й мати офіційний документ, що підтвердить це. Їм необхідні такі ж права, що й у традиційних пар», – зазначено у документі.

Зазначимо, що до кінця голосування за петицію залишалося ще 56 днів. Після того, як документ набирає необхідну кількість голосів, його мають поставити на розгляд упродовж трьох днів. Потім протягом 10 робочих днів петицію має розглянути президент.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!