Політична реклама

Укрзалізниця вказуватиме час руху поїздів з урахуванням переведеного часу

1747 0
У зв’язку з переходом України 28 жовтня о 4-й годині за київським часом на зимовий час (стрілки годинників буде переведено на 1 годину назад) було завчасно внесено та узгоджено з адміністраціями сусідніх країн зміни до графіку руху пасажирських поїздів.

Це повідомляє ZIK, посилаючись на  прес-службу Укрзалізниці.

Час відправлення та прибуття, який вказаний на квитках пасажирів, відповідає скоригованому графіку руху пасажирських та приміських поїздів із збереженням усіх зупинок та без відхилень від графіку руху.

У Головному пасажирському управлінні Укрзалізниці зазначили: «Розклад руху поїздів міжнародного сполучення був завчасно відкоригований із зарубіжними залізничними адміністраціями Росії, Білорусії, Молдови. Тому усі поїзди курсуватимуть відповідно до нового графіка руху».

Перехід на зимовий та літній час відбувається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року №509 «Про порядок обчислення часу на території України». 20 вересня 2011 року Верховна Рада ухвалила рішення про скасування переходу на зимовий час. Однак таке рішення було скасоване.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!