Політична реклама

В Україні визначили порядок планових і позапланових перевірок спрощенців

1165 0
Депутати 243 голосами прийняли закон про особливості здійснення перевірок спрощенців. Відповідно до нового документу органи державного нагляду проводитимуть позапланові перевірки дотримання санітарного законодавства, а органи захисту прав споживачів - позапланові перевірки за скаргами споживачів.

Фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, діяльність яких віднесена до середнього ступеня ризику, перевіряють в плановому і позаплановому режимі органи Пенсійного фонду.

Органам державного нагляду та їх посадовим особам забороняється здійснювати стосовно фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб заходів державного контролю у сфері господарської діяльності, не передбачені цим законом.

Нагадаємо, нещодавно Податкова служба продовжила до кінця другого кварталу поточного року мораторій на перевірки малого бізнесу.

Джерело: ЛІГАБізнесІнформ, переклад "Гал-інфо"

ТЕГИ: бізнес

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!