Про уроки війни від Вакарчука, Макаревича, Хливнюка та інших. Відео

3189 1
На телеканалах країни проходить соціальна кампанія «Щоб пам’ятали». Про уроки війни говорять лідери думок з різних країн: українські музиканти Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк, польський письменник Януш Вишневський, російський співак та опозиціонер Андрій Макаревич, польський режисер Кшиштоф Зануссі.
фото: tsn.ua, www.youtube.com

фото: tsn.ua, www.youtube.com

Авторами ідеї стали керівники творчих об’єднань СТБ Тала Онищук і Ксенія Бугрімова. За словами авторів, вони зверталися із пропозицією взяти участь у кампанії до багатьох лідерів думок з різних країн, але отримували відмови: публічні люди не хотіли, як їм здавалося, бути «втягнутими у політіку».

Творча група підкреслює, що кожен із учасників кампанії «Щоб пам’ятали» – це емоційний провідник, який пропускає через себе все, про що говорить, переживає кожну подію, кожний факт, кожну цифру і розуміє, що стоїть за кожним словом. Саме це і лягло в основу ідеї роликів «Уроки війни».

 

 

 

 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
10 Травня, 2015 10:31
Гость Интересны "уроки войны" от Вакарчука??? За неплохие гонорары??? Почему он не дает уроки в АТО? Какое он вообще имеет моральное право рассуждать о патриотизме, о гражданственности? Зарабатывает деньги концертами перед русской диаспорой за рубежом и учит нас, как Родину любить? Когда украинцы погибают в Донбассе? Пусть продолжает тихо стричь бабки, но без циничного пиара.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!