Двірцеву закривають на ремонт. Як рухатимуться транспорт і пішоходи

17482 0
Починається перший етап масштабної реконструкції.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 1 березня, починається перший етап реконструкції площі Двірцевої, тож частину площі закривають на ремонт. Йдеться про ліву частину площі перед вокзалом до кінця фонтана (якщо дивитися на площу з вулиці Чернівецької). ЛКП «Інститут просторового розвитку» підготували схеми руху для транспорту і пішоходів.

Зі схем видно, що для пішоходів із початком реконструкції мало що зміниться. Зупинки громадського транспорту залишаються на своїх місцях, а потрапити всередину головного вокзалу можна тими ж чотирма шляхами, один з яких обладнаний пандусом, а інший – ліфтом.

Що стосується водіїв, то ситуація трохи інша. По-перша, таксисти більше не зможуть забирати пасажирів просто біля головного входу до залізничного вокзалу. По-друге, буде обмежений доступ до міжміської автостанції. 

Читайте також: Цілуй і їдь. Як рухатиметься транспорт на площі Двірцевій

Зазначимо, що другий етап запланували почати з 1 квітня, під час якого закриють праву частину площі. На третьому етапі, який розпочнуть приблизно з 15 травня, припинять рух трамваїв до вокзалу, натомість вони розвертатимуться у депо на Городоцькій.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!