Політична реклама

Водіїв Львова закликають не сідати за кермо напідпитку

1251 1
Вживання спиртного суттєво знижує увагу водія, сповільнює швидкість реакції та здатність об’єктивно оцінити ситуацію.

За керування авто у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння передбачено чималий штраф – від 2550 до 3400 гривень, або громадські роботи на термін від сорока до п’ятдесяти годин, чи адміністративний арешт – від семи до десяти діб, - повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській  області.

Порушника також можуть позбавити права керування транспортними засобами на термін від одного до двох років.

За повторне керування автомобілем протягом року напідпитку водія очікує ще суворіше покарання – позбавлення права керування транспортними засобами від двох до трьох років (з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого), або ж громадські роботи – від п’ятдесяти до шістдесяти годин, чи адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Тож водіїв закликають бути відповідальними, дисциплінованими, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху та, за жодних обставин, не сідати за кермо напідпитку!


Читайте також:
16 Липня, 2013 10:19
Оля Ви взагалі вдумалися в заголовок статті "закликають......". Людина на підпитку і в думці не повинна мати наміру сісти за кермо, а карати таке потрібно не штрафом а позбавленням водійських прав в перший же раз, люди це ж наше життя і життя наших дітей.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!