Видавництво Старого Лева потрапило в топ-10 найбільших видавництв України

2588 0
Загалом у рейтингу представлені 38 видавництв.
Фото: geeklyinc.com

Фото: geeklyinc.com

Львівське «Видавництво Старого Лева» посіло 10 місце серед найбільших видавництв України за сумарним накладом книг, виданих у 2017 році. Рейтинг був складений Форумом видавців на основі проведеного опитування.

Відповідно до даних рейтингу, ВСЛ видало 1 280 000 книг у 2017 році. Перше місце в рейтингу посів харківський «Клуб сімейного дозвілля» з накладом в 11 000 000 книг. Також в топ-10 потрапили видавництва «Підручники і посібники», «Ранок», «Генеза», «Пегас», «Кристал Бук», «Vivat», «Грамота» та «Навчальна книга – Богдан».

Читайте також: У Львові видадуть унікальну абетку про Антонича

Окрім того, книга Емілії Дзюбак «Рік у лісі», видана ВСЛ, посіла 11 місце серед книг, які вийшли найбільшим накладом в 2017 році – у видавництві надрукували 17 000 примірників.

Нагадаємо, 22 листопада 2017 року ВСЛ переїхало у новий офіс. 9 грудня дві книги львівського видавництва потрапили в короткі списки «Книги року BBC-2017», згодом стало відомо, що переможцем стала Катерина Калитко із книжкою «Земля загублених, або маленькі страшні казки» від ВСЛ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!