Як львівські колядники вітали військових на передовій. Фото

3097 0
Щоб підтримати українських військовослужбовців колектив подолав півтори тисячі кілометрів.
фото: facebook.com/ato.news

фото: facebook.com/ato.news

31 грудня творча група 58 будинку офіцерів Львівова привітала воїнів-учасників антитерористичної операції на Сході країни з Новорічними святами. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на офіційній сторінці у Фейсбук.

Як розповів начальник будинку офіцерів Віталій Провозін, до презентованої святкової концертної програми увійшли українські народні пісні, колядки, гумор та новорічні вітання. «Під час новорічного туру ми плануємо відвідати чимало військових підрозділів, які захищають Україну у районі проведення антитерористичної операції, — повідомив офіцер. — Крім того ми передамо воїнам багато подарунків від львівських волонтерів. Це солодощі, вареники, м’ясні, ковбасні вироби, тощо».

Перший концерт пройшов з аншлагом. Гучними оплесками військовослужбовці вітали артистів, з вдячністю дарували їм квіти, разом співали та танцювали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!