Як подати документи на бакалаврат. Інструкція

8244 0
Цього року можна буде подавати необмежену кількість заяв на платну форму навчання.
Фото: vnz.org.ua

Фото: vnz.org.ua

Із 2 липня в Україні стартує вступна кампанія. Відтак, із цього часу можна буде реєструвати електронні кабінети і завантажувати документи. Сам прийом заяв і документів розпочнуть із 12 липня, — повідомляє прес-служба МОН.

Цього року вступники зможуть використовувати для вступу сертифікати ЗНО за 2016, 2017 та 2018 роки, крім тестування з іноземної мови. Конкурсний бал нараховуватимуть із загального балу сертифіката ЗНО, балу атестата, який необхідно буде розрахувати самому абітурієнту, та творчих/фізичних конкурсів, суму бала яких домножуватимуть на ваговий коефіцієнт. Ваговий коефіцієт кожен навчальний заклад має визначити самостійно.

Крім цього, абітурієнту можуть зарахувати підвищувальний коефіцієнт, який залежить від регіону, де він чи вона проживає, або професії, яку він обрав.

Цього року на бюджет можна подати не більше 7 заяв на 4 спеціальності. Кількість заяв на платну форму навчання необмежена. Замість творчих конкурсів на окремі спеціальності запровадили творчі заліки.

Пільгові категорії абітурієнтів мають подавати документи особисто і у паперовій формі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!