Як отримати кошти на проведення культурних заходів у Львові?

2352 0
Управління культури Львівської міськради розпочинає формувати свій календарний план на 2015 рік, відтак, усі, хто хочуть провести у Львові культурні заходи, можуть звертатися по дофінансування своїх проектів. Після цього спеціальна комісія обере ті заходи, які отримають кошти.
Фото: leavethewestbehind

Фото: leavethewestbehind

Дофінансування можна отримати на:

1. Заходи з відзначення ювілеїв та пам’ятних дат (пріоритет – відзначення 150-річчя митрополита Андрея Шептицького).

2. Заходи, які розвивають літературу та пропагують читання у рамках проекту «Львів – місто літератури», інформує прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, управління культури оголошує попередній відбір заявок на дофінансування проектів у цих напрямках. Відбір пройде у два етапи. Початковий відбір електронних звернень на адресу [email protected] триватиме до 20 жовтня (в темі листа зазначте – «Конкурс дофінансування»).

У зверненні вказати:

– назву заходу, дату та місце проведення;

– концепцію (обов’язково вказати інноваційність та актуальність проекту);

– попередню програму заходу;

– попередній кошторис проекту (сума дофінансування від міста здійснюється в межах 25 000 грн.).

Відібрані попередньо електронні звернення мають бути подані у паперовому вигляді до 31 жовтня у Центр надання адміністративних послуг (площа Ринок, 1)для формування пропозиції до календарного плану заходів та їх остаточного погодження.

В управлінні культури наголошують, що це не конкурс соціально-культурних проектів, такий конкурс буде оголошений окремо.

Читайте також: Як у Львові отримати кошти на видання книги?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!