Які російські банки продовжують працювати у Львові. Перелік

7401 0
Tvoemisto.tv дізнавалося, які російські банки досі діють у Львові.
фото: Business.ua

фото: Business.ua

Нещодавно Україна ввела санкції щодо банків із російським капіталом: задля запобігання виведенню капіталів зазначеними юридичними особами за межі України на користь пов'язаних з ними осіб.

Як зазначив у коментарі Tvoemisto.tv голова ГО «Економічний бойкот» Олег Радик, зараз у Львові присутні такі російські банки:

- «Сбербанк»
- «Альфа-банк»
- «Укрсоцбанк» (його купив «Альфа-банк»)
- «Форвард»
- «ВТБ Банк»
- «VS Банк»

Читайте також: «Бити морди не будемо». Олег Радик про Дорна, Alfa Jazz та Економічний бойкот

Нагадаємо, Президент України підписав рішення РНБО про санкції щодо російських банків. Кабмін та Нацбанк мають забезпечити реалізацію і моніторинг ефективності санкцій та невідкладно вжити заходів щодо заборони розміщення коштів державних підприємств, установ, організацій та господарських товариств, у статутних капіталах яких є корпоративні права держави, у банках, вказаних у рішенні РНБО.

Міністерство закордонних справ України має поінформувати компетентні органи Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та інших держав про запровадження санкцій і порушити питання про застосування аналогічних обмежувальних заходів до відповідних юридичних осіб.

Нагадаємо, що у Львові активісти бойкотуватимуть Alfa Jazz Fest

Спілкувався Ярослав Сиваківський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!