Якщо не вміють йти за людьми, ми їх навчимо, – Зеленський про політиків світу

2119 0
Народи підтримують Україну, і це вражає. Політики повинні д них дослухатися.
фото: офіс президента

фото: офіс президента

Україна навчить політиків інших країн слухати своїх громадян, які підтримують нашу країну. Про це президент Володимир Зеленський сказав у своєму вечірньому зверненні.

Читайте також: Не бійтеся. Путін не зможе залишитися при владі

«Нікому не дамо забути про наші міста, про Маріуполь та інші українські міста, які російські військові знищують. Все більше людей у світі – на боці України, на боці добра у цій битві зі злом. І якщо політики десь не вміють йти за людьми, ми їх навчимо. Це основа демократії і нашого національного характеру», – зауважив він.

З його слів, сьогодні у багатьох містах Європи сотні, тисячі людей збираються на підтримку України. Якщо народ виходить на площі, тоді політикам важко вдати, ніби вони не чують.

Він також додав, що наступний тиждень буде насиченим з точки зору дипломатії. Тому український інтерес нікому не вдасться сховати «у політичних кабінетах або в бюрократичних лазівках».

Нагадаємо, в інтерв'ю російським журналістам Володимир Зеленський закликав російська війська повернутися до позицій, які були до 24 лютого. Тоді можна розпочати діалог щодо питання Донбасу. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!