Якими були перші дні нових патрульних у Львові: деталі

3025 0
Цієї неділі, 23 серпня, о 10:00 годині, у День державного прапора, 600 нових поліцейських вийшли на патрулювання міста. Наразі поліцейські звітують про результати роботи на Facebook.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

«Маємо перші результати: оформили 34 ДТП, припинили кілька масових бійок, втрутились у 8 сімейних конфліктів, 16 разів застосовували наручники під час затримання. Реагували на масове розпиття алкоголю в громадських місцях, порушення правил дорожнього руху, допомагали перехожим. Зареєстрували 3 пограбування , 2 незаконні проникнення до житла, 18 крадіжок, 3 шахрайства», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фото із присяги нових поліцейських у Львові

Не обійшлося і без нестандартних випадків. «Один чоловік вирішив, що зможе спуститись з п'ятого поверху на мотузці, бо заклинило квартирний замок. Не зміг. Патрульні доставили його в лікарню з пошкодженнями середнього рівня тяжкості», - пишуть патрульні. Також здивувала пані, яка керувала машиною напідпитку, в момент оформлення протоколу намагалась втекти. Під час огляду вихопила водійське посвідчення, заховала під нижню білизну зі словами: «Хлопці, робіть тепер що хочете». Порушницю доставили у відділок. Також поліцейським довелось ловити порушника громадського порядку без одягу, який голяка тікав від патрульних.

Як вже повідомляло Tvoemisto.tv, главою патрульної поліції Львова Арсен Аваков призначив 26-річного молодшого сержанта Юрія Зозулю. Зараз Юрій Зозуля – заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції Києва. Саме його міністр вважає одним із найкращих патрульних столиці та достойним очолити відомство у нашому місті.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!