Політична реклама

З 1 березня в Україні подорожчає електроенергія

1461 0
Національна комісія, яка здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), затвердила роздрібні тарифи енергопостачальних компаній на електроенергію на березень 2012 року. Відповідно до змін роздрібні тарифи для українських споживачів першого класу напруги у березні зростуть на 4% у порівнянні з тарифами, що діють в лютому; для споживачів другого класу напруги - на 3,8%.

Таким чином роздрібні тарифи для споживачів першого класу напруги з 1 березня становитимуть 72,62 коп. за 1 кВт-год (без ПДВ), для споживачів другого класу напруги - 93,02 коп. за 1 кВт-год (без ПДВ).

Нагадаємо, прогнозна оптова ринкова ціна на електроенергію на оптовому ринку електроенергії України з 1 березня зросте на 4% - з 645,13 гривні до 670,94 гривні за 1 МВт-год (без урахування ПДВ), - інформує ZAXID.NET.

Нагадаємо, в березні тарифи на воду у Львові не підніматимуть.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!