Політична реклама

З весни зі Львова планують літати дві бюджетні авіакомпанії (ОНОВЛЕНО)

1897 0
Одна з провідних європейських бюджетних авіакомпаній - Ryanair (Ірландія) планує здійснювати прямі рейси до Львова та Донецька з міст Франції та Великобританії вже у травні 2012 року. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков за підсумками зустрічі з представниками авіакомпанії Ryanair, передає Міністерство інфраструктури України.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Міністерства інфраструктури України, Борис Колесніков підкреслив, що особливо важливо, щоб прихід цієї компанії на ринок не завдав збитків українським авіакомпаніям. "Я сподіваюсь, що нашим авіакомпаніям ця конкуренція не завадить, а навпаки – стане точкою росту", - наголосив Борис Колесніков.

Що стосується цін на авіаквитки, то, за словами віце-прем'єр-міністра, цінова політика на квитки авіакомпанії обов'язково порадує громадян України. При цьому Борис Колесніков додав, що українським пасажирам доведеться звикнути й до нових правил, наприклад, купувати квитки доведеться через мережу Інтернет.

PR-менеджер Ryanair Лорна Фаррен відмовилася коментувати заяви українських чиновників. «Якщо б ми збиралися налагоджувати авіасполучення з Україною, ми б зібрали прес-конференцію, на якій офіційно оголосили про це. До цих пір будь-яке повідомлення залишається чуткою», — цитує Л. Фаррен "Прибуток"

Довідка: «Ryanair» — найбільша в Європі бюджетна авіакомпанія з Ірландії (головний офіс у Дубліні), її заснував ще у 1985 році ірландський мільйонер Тоні Райан. Голова ради директорів — Девід Бондерман, головний керівник — Майкл О'Лірі. Авіакомпанія має в експлуатації 275 літаків "Боїнг 737-800", кожен з яких розрахований на перевезення 189 пасажирів.

"Ryanair" посідає сьоме місце у переліку найнадійніших авіаперевізників світу за версією бюро JACDEC. З часу заснування у компанії жодного разу не було аварій, внаслідок яких загинули люди.

Окрім того відновлює авіаперельоти з Міжнародного аеропорту «Львів» , перша українська бюджетна (лоукост) авіакомпанія «Візз Ейр Україна».

Починаючи з березня 2012 року, авіакомпанія знову буде виконувати два популярних рейси - зі Львова до Дортмунда (Німеччина) і до Венеції/Тревізо (Італія):

Початок авіаперельотів Львів- Дортмунд - з 30 березня 2012 року,
Венеція/Тревізо - з 31 березня 2012 року.

Нагадаємо, окрім того на весняно-літній період 2012 року у львівському аеропорту заплановано виконання ще  4 нових авіарейсів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!